ESTA-Update - informatie voor de burger van Nederland

Voordat u de Verenigde Staten met behulp van een ESTA bezoeken onder het Visa Waiver Program, is het belangrijk voor u om ervoor te zorgen dat uw ESTA informatie up-to-date. Als de juridische informatie in uw paspoort is veranderd, moet u een aanvraag voor een nieuwe ESTA. Je kan echter simpelweg uw ESTA vernieuwen zonder het aanvragen van een nieuwe als een van de volgende twee omstandigheden wijzigingen op u van toepassing:

  • Uw e-mailadres
  • Uw adres tijdens het verblijf in de veranderingen Verenigde Staten

U kunt deze gegevens bij te werken via het online ESTA-update applicatie. U moet dit doen voordat u op reis. U kunt deze informatie gedurende de tijd dat u op doorreis niet te werken. Houd er rekening mee dat u alleen uw ESTA voor de twee hierboven genoemde redenen kunnen werken. U kunt uw ESTA niet bijgewerkt als een van uw juridische informatie is veranderd, zoals uw naam, geslacht, of land van burgerschap. In die gevallen moet u uw ESTA vernieuwen.

Een ESTA laat reizigers van visa waiver landen voor een bezoek aan de Verenigde Staten voor 90 dagen per bezoek. Een ESTA is twee jaar geldig. Uw ESTA nummer wordt elektronisch verzonden naar de luchtvaartmaatschappij waarop u reist. Het is een goed idee, echter, en we raden u een gedrukt exemplaar van uw ESTA mee te nemen. Je zou worden gevraagd om uw ESTA nummer presenteren voordat u mag uw vlucht aan boord.

ESTA Bijwerken