Beste ambachtelijke biercafés in New York

Beste ambachtelijke biercafés in New York


Er is geen tekort aan opties wanneer je op zoek bent naar het beste ambachtelijke bier in New York, maar soms kan een overvloed aan keuzes je in verwarring brengen en zou je uiteindelijk wensen dat iemand je gewoon een lijst geeft van de beste plekken die je moet bezoeken in New York.

Wij zijn er om het je gemakkelijker te maken bij het kiezen van plekken die de moeite waard zijn, zodat je alleen het beste ambachtelijke bier krijgt, waar je ook bent. Deze cafés zullen je van alles serveren, van Farmhouse Ales tot fruitige IPA's, en blinken over het algemeen uit in het brouwen van geweldig bier.

The Jeffrey Craft Beer and Bites

In dit mooie café kun je kiezen uit maar liefst 30 biertaps die vaak worden gewisseld. De gasten zijn gek op de sfeer bij Jeffrey's en het wordt bijzonder geschikt gevonden voor groepen dankzij veel ruimte. Naast twee ruime vertrekken, is er ook buiten zitgelegenheid waar je ten volle kunt genieten van je bier in de buitenlucht. Je kunt er niet alleen superlekker ambachtelijk bier drinken, maar ook heerlijk eten. Als je er 's middags naartoe gaat, kun je ook happy hour-kortingen krijgen.

Bondurants

De lijst met beschikbare drankjes is zorgvuldig gekozen en je vindt er iets voor elke stemming. De tapbieropties zijn vrij interessant en grotendeels afkomstig van binnenlandse producenten. Je zult er allerlei brouwsels vinden, van populaire tot onbekende dranken. Bondurants is ‘the place to be’, zelfs als je een sterke cocktail of een Amerikaanse whisky wilt. Je kunt gerust stellen dat je hier op het goede adres bent als je op zoek bent naar ambachtelijke bierspecials en stevige brouwsels.

As Is NYC

Dit ambachtelijk biercafé, sfeervol gebouwd met blootgestelde bakstenen en zwart-wit contrasten, biedt een steeds wisselende kaart met interessante ambachtelijke bieren uit de hele wereld. Er zijn twintig wisseltaps en verschillende opties beschikbaar waaronder Other Half en Hill Farmstead. De IPA's en zure bieren zijn zeker het proberen waard in As Is NYC. Neem gerust ook vrienden mee die geen bier drinken, zij kunnen genieten van geweldige wijnen en cocktails.

Finback Brewery

Dit biercafé is een van die plekken die je moet ervaren als je je bezoek aan New York de moeite waard wilt maken. Deze plek dient niet alleen als tapkamer; het is ook een kunstgalerie voor kleine tentoonstellingen. De IPA's zijn van hoge kwaliteit en er is een selectie van stouts, zure bieren en rookbieren (Smoked Porter) beschikbaar.

Other Half Brewing

Deze lijst van de beste ambachtelijke biercafés in New York is niet volledig zonder Other Half te vermelden. Bierliefhebbers zijn bereid om in de rij te staan voor hun eersteklas hoppige brouwsels. Hun kaart wordt grotendeels gedomineerd door fruitige IPA's en twintig taps om te proeven, maar je kunt ook een aantal van hun heerlijke lagers, pilseners en stouts proberen als je daar de voorkeur aan geeft. De populariteit van deze plek heeft een goede reden. Waar de hype over gaat kun je alleen ontdekken door een bezoek te brengen aan Other Half in Brooklyn.

Dit zijn vijf van de meest opmerkelijke brouwerijen die we aanbevelen wanneer je van plan bent om het trendy ambachtelijke bier van New York uit te proberen. We hopen dat dit artikel je zal helpen om het beste uit je reis te halen met een aantal onvergetelijke drankervaringen.