Hoe je de perfecte Disney-vakantie kunt plannen

Hoe je de perfecte Disney-vakantie kunt plannen

Er is een reden waarom men Disney World de gelukkigste plek op aarde noemt.

Dit fabelachtige themapark is de fysieke bekroning van alle gelukkige herinneringen die Disney heeft gecreëerd en een bezoek kan een sensationele ervaring zijn. Maar alleen met de juiste planning.

Omdat mensen over de hele wereld dol zijn op Disney, zijn de parken uiteraard druk.

Gemiddeld ontvangt Disney World ruim 50 miljoen bezoekers per jaar. Dus als u het maximale uit uw Disney-vakantie wilt halen, zijn een grondige planning en voorbereiding essentieel om de drukte het hoofd te bieden.

Als je klaar bent voor je reis naar Disney, maar je weet niet zeker waar je moet beginnen, maak je dan geen zorgen! We hebben enkele tips om ervoor te zorgen dat je het beste uit je reis kunt halen.

Hier zijn enkele belangrijke tips voor het plannen van de perfecte Disney-vakantie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je eenmaal in het park bent.

Begin nu met plannen

Er bestaat niet zoiets als te goed voorbereid zijn!

Als je slechts één ding uit deze informatie zou onthouden, dan is het dat de sleutel tot het plannen van de ultieme Disney-vakantie eruit bestaat om zo snel mogelijk met plannen te beginnen.

Zodra je besluit om Disney te bezoeken, moet je beginnen met het samenstellen van een lijst met dingen die je wilt doen en een plan maken voor hoe je alles gaat inpassen.

Hoewel een uitgewerkt tijdschema misschien niet zo vakantieachtig lijkt, besef wel dat Disney World enorm is en boordevol dingen om te zien en te doen. Een plan kan helpen om de verwarring en chaos van een eerste bezoek te verminderen.

Op locatie verblijven

Hoewel er veel hotels in Orlando zijn, biedt een verblijf in een Disney-accommodatie veel voordelen.

Het is niet alleen dichter bij het park, maar gasten die ter plaatse overnachten hebben ook toegang tot betere parkuren en krijgen de eerste keuze als het gaat om reserveringen.

Disney heeft verschillende resorts op locatie, dus je zult er zeker een vinden die bij u past.

Reserveer alles

Zoals eerder gezegd, is een vroegtijdige planning de sleutel voor een ultieme Disney-vakantie.

Disney World biedt honderden attracties, shows, activiteiten en restaurants. Als je er zeker van wilt zijn dat je alles kunt doen wat je wilt doen, dan moet je zeker overwegen om voor alles te reserveren.

Als je op locatie blijft overnachten, kun je alvast beginnen met het reserveren van FastPass-tickets (voor versnelde toegang) en eetgelegenheden voordat u een voet in het park hebt gezet. Dit zorgt ervoor dat je bij aankomst niet uren in de rij hoeft te staan.

Bezoek tijdens het laagseizoen

Het enige nadeel van een Disney-vakantie is de onvermijdelijke drukte. Gelukkig kun je een overvol park vermijden door vooraf een goede planning te maken.

Probeer je Disney-vakantie tijdens het laagseizoen te plannen en het merendeel van je verblijf tijdens weekdagen in plaats van in het weekend.

In het park kun je een crowd tracker-app gebruiken waarmee je rekening kunt houden met de drukste gebieden. Dankzij deze app kun je je tijd in het park optimaal besteden.

Blijf niet te lang

Themaparken zijn uiteindelijk net als zoetigheden. Ze zijn eerst lekker, maar na een paar happen heb je er genoeg van.

Hoewel je jezelf genoeg tijd wilt geven om alles te zien en te doen wat je wilt, moet je niet proberen om meer dan een paar dagen te blijven, anders loop je het risico op een themapark-burnout.

Probeer ook voldoende pauzes en rust in te plannen om jezelf en je gezin de tijd te geven om even bij te komen.

In de VS noemt men Florida de 'Sunshine State'. Dit betekent dat je veel warmte en zon kunt verwachten, bovenop alle wandelingen en drukte.

Plan je Disney-droomvakantie

Disney World is een van de gelukkigste en meest magische plaatsen die je kunt bezoeken. Combineer dit met de steeds groeiende lijst attracties, waaronder het binnenkort te openen Star Wars-park, en je kunt er zeker van zijn dat Disney altijd druk zal zijn.

Maar ondanks de drukte kun je met de juiste planning nog steeds een perfecte Disney-vakantie hebben!

Nu je weet hoe je de ultieme Disney-vakantie plant, is het tijd om je voor te bereiden op je reis.

Als je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van de juridische kant van reizen naar de Verenigde Staten, kunnen we je hierbij helpen. Bezoek onze site voor meer informatie over de diensten die we aanbieden of om vandaag een ESTA aan te vragen.