De 8 goedkoopste bestemmingen om de VS te bezoeken met een beperkt budget

Bezoek de VS met een beperkt budget


Reizen met een beperkt budget kan lastig zijn, omdat je heel zorgvuldig moet kiezen waaraan je je geld wilt uitgeven. Het is echter absoluut haalbaar om een reis naar de VS te plannen als je weet in welke staten en steden je het meeste uit je dollars kunt halen. Hier zijn enkele betaalbare reisbestemmingen in de VS:

Las Vegas

In eerste instantie lijkt Las Vegas de plek waar je naartoe gaat als je het risico wilt lopen om alles te verliezen wat je hebt. Maar als we het gokken buiten beschouwing laten, is vliegen naar Las Vegas en een verblijf in een hotel zelfs goedkoper dan in de meeste andere steden. Er zijn ook tal van gratis uitgaansgelegenheden voor zowel kinderen als volwassenen.

Grand Canyon

Een reis om deze geweldige bezienswaardigheid in Arizona te verkennen is zeker de moeite waard en het is helemaal geweldig dat je de Grand Canyon kunt bekijken zonder een hoop geld uit te geven. Kamperen op deze locatie is echt goedkoop en het is zelfs gratis op bepaalde dagen.

Albuquerque

Breaking Bad-fans hebben van deze goedkope bestemming in New Mexico een zeer populaire toeristische attractie gemaakt, maar behalve de locaties die in de serie te zien zijn is er nog veel meer te ontdekken in deze stad. Zo zijn er een aantal festivals die je kunt bijwonen, zoals het Balloon Fiesta. Albuquerque laat je genieten van een multiculturele ervaring op allerlei gebieden, van de geschiedenis van New Mexico tot de gevarieerde gastronomie.

Salt Lake City, Utah

Als u wilt sparen voor skiplezier in de winterperiode, is dit een geweldige plek om te bezoeken. U kunt echter ook in andere seizoenen naar Salt Lake City gaan voor een betaalbare vakantie. Maak een wandeltocht in de talrijke bergen, bezoek de musea en dierentuin of geniet van het indrukwekkende uitzicht op Utah's Great Salt Lake.

San Antonio

Het meest bekend vanwege de Alamo; er is genoeg te ontdekken in deze historische Texaanse stad en het eten is redelijk geprijsd. De River Walk is een andere populaire attractie voor de bezoekers van San Antonio, met vele uitzichten en geluiden die je zullen fascineren.

Williamsburg, Virginia

Wandel door de Amerikaanse geschiedenis in het koloniale dorp Williamsburg of bezoek de Busch Gardens voor vertier en ontspanning. U kunt gratis gebruik maken van de Jamestown-ferry om het meeste uit uw budgetvakantie te halen.

Memphis, Tennessee

Er is veel te ontdekken in deze stad, vooral voor muziekliefhebbers, aangezien het huis van Elvis Presley - Graceland - hier ligt en je overal in Memphis tekenen van Elvis tegenkomt. Verschillende musea zijn gratis te bezoeken en de bloeiende muziekscene op Beale Street is echt een unieke ervaring.

Dallas-Fort Worth

Je zult van deze plek houden als je altijd al gefascineerd bent geweest door cowboys en het Wilde Westen. Er is een gratis trolley waarmee je deze Texaanse stad kunt verkennen. Bij Fort Worth Stockyards kun je gratis kijken naar demonstraties van veedrijvers. De prijzen zijn over het algemeen redelijk voor de verschillende attracties in deze stad.

Hoewel het bijna altijd moeilijk is om in de meeste staten een hotel voor minder dan $100 per nacht te vinden, kunt u dankzij Airbnb overal in de VS veel goedkope overnachtingsplekken vinden. Waar u ook naartoe gaat, het belangrijkste is om vooruit te plannen en uw beperkte budget maximaal te benutten.