Bezoek het beste van Californië met deze Top 5-bestemmingen

Bezoek Het Beste Van Californië (Top 5-Bestemmingen)


Van de ongerepte stranden van Malibu tot de glitter en glamour van het iconische Hollywood: geen wonder dat Californië een van de topbestemmingen van de VS is. Het heeft een mild klimaat, een rijke cultuur en enkele van de beste attractieparken ter wereld. Als je een perfect Californië-avontuur wilt beleven, dan mag je deze belangrijke bestemmingen zeker niet missen.

Disneyland Park

Als een van 's werelds meest markante pretparken is Disneyland Anaheim het enige van de Disney-parken dat werd ontworpen, gebouwd en voltooid onder de zorgvuldige supervisie van Walt Disney zelf. Het park, opgericht in 1955, is en blijft een van de meest onvergetelijke attracties van Californië voor zowel kinderen als volwassenen.

Tijdens je verblijf in het park heb je de gelegenheid om het karakteristieke kasteel van Sleeping Beauty te zien, te genieten van ruim 40 attracties en personages te ontmoeten als Tarzan, Ariel en zelfs Mickey Mouse in hoogst eigen persoon. Met zo'n enorm aanbod raadt TimeOut Los Angeles de bezoekers van het park aan om vooruit te plannen en prioriteiten te stellen wat betreft hun activiteiten. Met meer dan 60 attracties, parades, vuurwerk, liveshows en lekker eten, is het immers gemakkelijk om overweldigd te raken.

Knott’s Berry Farm

Knott's Berry Farm is al tientallen jaren het toonbeeld van een klassiek Amerikaans pretpark. Als het allereerste pretpark van het land in zijn soort, is Knott's rijk aan attracties zoals een Old West spookstad en nostalgische attracties van weleer.

Het park dat bestaat uit 23 hectare aan attracties, heeft niet alleen een aantrekkelijke mix van gedurfde achtbanen en sensationele ritjes, maar ook botsauto's, draaimolens en een uitgestrekt kindvriendelijk gebied, speciaal ontworpen voor de kleintjes. Met zoveel variatie is Knott's een klassiek Amerikaans themapark geworden voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Universal Studios

Er is geen plaats zo geschikt als LA om een glimp op te vangen van een echte filmactie. Universal Studios biedt bezoekers de onschatbare mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij enkele van de grootste films van Hollywood. Als je een fan bent van de Fast & Furious-serie, King Kong, Despicable Me, Harry Potter of een van de andere Universal-kaskrakers, dan is het park een bestemming die je tijdens je Californië-reis zeker bezocht moet hebben!

Universal Studios is ook de thuisbasis van de beroemde Wizarding World van Harry Potter. Hier krijgen bezoekers de kans om het kasteel van Hogwarts te verkennen, te genieten van een ijzig glas boterbier of een echte toverstok te kopen van Ollivander’s Wand Shop waarmee je op een unieke manier kunt deelnemen aan de parkattracties.

Boek een Movie Stars Home Tour

Geen reis naar Californië is compleet zonder een beetje roem te proeven in het fantastische Los Angeles. LA, de thuishaven van Hollywood en het hart van de Amerikaanse entertainmentindustrie, is bezaaid met huizen van beroemdheden en andere tastbaarheden van de rich & famous.

Vooral filmfanaten zullen in de wolken zijn met een bustour langs huizen van beroemdheden. Tijdens de tours, die meestal worden toegelicht door een super enthousiaste en informatieve gids, kunnen deelnemers een kijkje nemen bij de huizen van de beroemdheden van Beverly Hills, Bel-Air en Hollywood. De tours bieden ook de perfecte gelegenheid om van dichtbij een foto te maken van het wereldberoemde Hollywood Sign.

Bezoek de beroemde stranden van Californië

Na lange dagen in pretparken en tochten langs de kust is de kans groot dat je ernaar verlangt om te ontspannen. In Californië is er geen betere manier om te ontspannen dan op een strand met een koud drankje in je hand. Niet ver van Los Angeles vind je Newport Beach, Huntington Beach en Malibu, allemaal perfecte plekken om de stad achter je te laten voor een luie dag in of aan het water.