De 5 beste all-inclusive resorts in de VS

De 5 beste all-inclusive resorts in de VS


Of je nu op zoek bent naar een leuke vakantie met je kinderen of je kijkt uit naar een afgelegen oase van rust, er zijn genoeg mogelijkheden in de VS om te genieten van een idyllisch all-inclusive resort. Hier zijn vijf van onze topbestemmingen voor een heilzame vakantie.

The Ranch at Rock Creek

Deze luxe ranch in Philipsburg, Montana, omvat maar liefst 2.671 hectare en laat bezoekers genieten van de ruige omgeving terwijl ze gebruik kunnen maken van allerlei voorzieningen. De all-inclusive pakketten zijn inclusief maaltijden, vervoer van en naar de luchthaven en in het resort, wasserette, hapjes en drankjes. Bovendien worden er dagelijks begeleide activiteiten aangeboden, zoals wandelen, vliegvissen, wilde dieren spotten en paardrijden. De Silver Dollar Saloon op de ranch is geweldig voor entertainment in de late uurtjes. Deze plaats is gezinsvriendelijk, want er is ook een kinderclub waar diverse educatieve en praktische activiteiten worden georganiseerd, zodat kinderen meer te weten kunnen komen over de ranches, bossen en dieren van Montana.

Club Med Sandpiper Bay

Er is voor ieder wat wils in dit prachtige resort aan het water in Port St. Lucie, South Florida. Op deze vakantiebestemming zijn tal van leuke activiteiten inbegrepen in het all-inclusive pakket, zoals kajakken, zeillessen en andere sportfaciliteiten, compleet met ervaren instructeurs. Als je met kinderen reist, zullen ze dol zijn op de kinderclubs en de onbeperkte mogelijkheden om te zwemmen in buitenzwembaden. Volwassenen kunnen ontspannen in de spa, gaan golfen en een drankje drinken aan de bar. Het all-inclusive pakket omvat ook de maaltijden in het restaurant in deze oase, gelegen aan de oceaan.

The Lodge at Woodloch

Dit kuuroord in Hawley, Pennsylvania is niet gericht op gezinnen met kinderen, maar des te meer op volwassenen die ontspanning zoeken in een vakantieoord dat is gericht op wellness en meditatie. De spa en de golfbaan zijn ongeëvenaard en gelden als een van de beste faciliteiten in de omgeving. Afhankelijk van het seizoen zijn er verschillende activiteiten in de prijs inbegrepen. Je kunt bijvoorbeeld in de zomer wandeltochten en in de winter sneeuwschoentochten maken. Bovendien worden yoga- en fitnessliefhebbers begeleid door professionele instructeurs zonder dat ze daarvoor moeten bijbetalen.

Grand Hotel op Mackinac Island

Het Grand Hotel in Michigan wordt beschouwd als een van de beste en meest vooraanstaande resorts en is sinds 1887 operationeel. Het is tijdens de winter gesloten en staat niet toe dat auto's worden gebruikt voor vervoer op het eiland. In plaats daarvan verplaatsen bezoekers zich met charmante paardenkoetsen. Het schilderachtige vakantieoord heeft een rijke geschiedenis en kan zich beroemen op de langste veranda ter wereld. Er zijn verschillende interessante dingen te doen in het Grand Hotel, zoals golf, live optredens en ontspanning in de spa. Het hotel biedt een verscheidenheid aan pakketten die verschillende activiteiten en jaarlijkse festivals omvatten. Een verblijf in het Grand Hotel kan een unieke ervaring zijn, perfect voor een ontspannen vakantie ver van het lawaai en de hectiek van het stadsleven.

Miraval Arizona Resort and Spa

Liefhebbers van gezondheid en wellness zullen weg zijn van dit resort in Tucson, Arizona. Er is van alles te doen onder leiding van deskundigen, van avontuurlijke activiteiten tot activiteiten gericht op voeding en gezondheid. Bijenteeltcursussen en Pilates behoren eveneens tot de verschillende heilzame dingen waaraan je kunt deelnemen in Miraval. Welk pakket je ook kiest in dit resort, het omvat maaltijden, vervoer, hapjes en gezonde activiteiten. Alleen al het prachtige uitzicht op de bergen is genoeg om je geest te ontspannen.