Leuke Avonturen In Seattle

Als je in Seattle bent, en je weet niet wat te doen, of waar naartoe te gaan en wat te zien, lees dan wat ik te vertellen heb.


Reis naar Seattle met een ESTA


Hier zijn veel dingen te doen en te zien, ik kan je veel advies geven, maar je moet kiezen omdat er veel verschillende dingen zijn.

Teatro ZinZanni

In Seattle kun je dineren in een restaurant met de naam 'Teatro ZinZanni'. Het is een van de meest opwindende en unieke restaurants. Waarom is deze plaats zo uniek? Omdat je hier kunt genieten van je avondeten en een 3-uur durende wervelwind van internationale artiesten uit cirque, comedy en cabaret. Persoonlijk is het voor mij iets nieuws, ik heb nog nooit van dit soort restaurants gehoord. Als je een onvergetelijke avond wilt hebben, is dit een perfecte gelegenheid. Dit soort sfeer, met zijn chaos, komedie en diner zal je avond perfect maken. Dus ik raad je aan om hier naartoe te gaan, een geweldige avond te hebben met heerlijke maaltijden en een onvergetelijke show.

Subterranean Seattle Wandelende Geschiedenis-rondleiding

Houd je van avonturen? Met deze 1-uur durende wandeling, heb je de gelegenheid om de​​geschiedenis van Seattle te ontdekken. Het verleden van de stad vind je op verborgen plekken, daarom ga je de geschiedenis van Seattle ontdekken door ondergronds te beginnen. Vanaf deze plek begint de geschiedenis van Seattle, hoe de plek zich heeft ontwikkeld van een oud Indiaas dorp tot een van de meest populaire en bloeiende steden in de Verenigde Staten. Door deze rondleiding kun je ontdekken hoe anders Seattle was in vergelijking met zijn Pioneer Square (dat tegenwoordig bestaat), de oorspronkelijke wijk van de Emerald City. Ook leer je veel nieuwe en spannende dingen over Seattle. Wanneer je in de metro stapt en omhoog kijkt, kun je zien hoe mensen op de stoep lopen die in het blauw is verlicht. Dit is zonder meer het zeldzaamste dat je in Seattle kunt zien. Ik denk dat dit een van de meest opwindende dingen is die je in Seattle kunt zien. Dus, ik zou je dit advies geven: als je van avonturen houdt en dol bent op geschiedenis, mis deze plek dan niet en verken Seattle. Leer meer over de geschiedenis en het ontstaan van de stad tijdens de rondleiding en doe inspiratie op!

Northwest Geology - Ice Age Floods-rondleiding

Voor mensen die van bergen en natuur houden, is Ice Age Floods Tour de beste. Je zult eerst Seattle verlaten met je chauffeur en gids, dan ga je naar de buitenwijken van de stad, waar je van het ideale uitzicht op de bergen kunt genieten. Het is net een geologisch wonder. Hierna zal je gids je informatie geven over de geschiedenis en het erfgoed van deze regio, en daarna zie je een mini-Grand Canyon. Deze rondleiding heeft betrekking op een gebied in Centraal Washington dat tijdens de ijstijd steeds opnieuw werd overstroomd. Ook kun je hier Beautiful terrain en Great Pacific Northwest zien. Er is een boomgaard waar je seizoensfruit kunt zien: appels, kersen, abrikozen, pruimen, peren en nog veel meer. Aanschouw boerderijen en wijngaarden, met aardappelen, hop en druiven. Dus, als je een natuurliefhebber bent, als je van reizen houdt en je houdt van fruittuinen dan is deze plek voor jou en geloof me dat je niet teleurgesteld zult zijn door deze tour. Prijs is inclusief lunch onderweg, reizen naar en terug van het hotel.


Bezoek Seattle met een ESTA


Premium 3-uur durende Seattle City-rondleiding

Laten we een klein avontuur maken in het mooie Seattle, een rondleiding met gids. Nadat je opgepikt wordt van het hotel, kun je met een minibus genieten van een ontspannen ritje naar de populairste attracties van de stad, tijdens deze reis bezoek je de belangrijkste plaatsen, die je in Seattle moet zien. Pioneer Square, de Ballard Locks en een prachtige skyline van de stad, dus alles wat je hoeft te doen is achterover leunen in deze minibus en genieten van de schoonheid van Seattle, je gids geeft je veel informatie over de stad en alle plaatsen die je zal bezoeken. Dus van deze tour kun je niet alleen hoffelijke service verwachten, maar deze tour zal ook erg vermakelijk zijn. De voertuigen zijn uitgerust met extra grote ramen, comfortabele zitplaatsen en airconditioning, dus als je in Seattle bent en hier een avontuur wilt beleven, dan is deze perfecte tourmogelijkheid echts iets voor jou en ik kan deze 3-uur durende stadstour door Seattle aanbevelen voor iedereen die Seattle wil bezoeken.

2.5-uur durende Portland City Tour met gids voor kleine groepen

Portland City is een van de meest opwindende en mooiste plekken in Seattle; hier kun je een bezoek brengen aan de stad en genieten van het prachtige uitzicht. Bovendien heeft Portland een erg rijke geschiedenis en cultuur, dus tijdens deze 2,5-uur durende reis zal je gids je helpen ontdekken hoe mooi de plek is. Hij neemt je mee naar stedelijke parken, historische buurten, eet-hotspots zoals Voodoo Donuts en enkele van de meest geliefde bezienswaardigheden van de stad, waaronder het koninklijke Pittock Mansion. Dus je zult je hier niet vervelen! Mis ook de kans niet om je de tijd te nemen en je te laten inspireren door de prachtige uitzichten van Portland, deze uitzichten zijn fascinerend en onvergetelijk, vooral als de zon onder gaat en de velden rood en geel kleuren. Geloof me, dit moment in je leven zal memorabel zijn, mis deze kans niet, want je zult deze momenten in je leven nooit vergeten. De professionele gids tijdens deze 2-uur durende rondleiding speelt een belangrijke rol om je dag perfect te maken, ze zijn erg vriendelijk en kundig. Ze weten precies welke bezienswaardigheden een bezoekje waard zijn, en je zult ongelofelijk veel leren tijdens de trip. Ik wil je zeker aanraden Portland gedurende deze trip te bezoeken, maak nog een dag in je leven onvergetelijk.

Zoals je ziet zijn er veel spannende en mooie plaatsen om te bezoeken in Seattle, en als je besluit Seattle te bezoeken, zul je niet teleurgesteld worden. Elke dag in Seattle zou uniek en gedenkwaardig moeten zijn, dus ik raad aan om de stad niet één keer te bezoeken, je kunt er meerdere keren heen omdat er veel plekken zijn om te zien, wat je dagen onvergetelijk zal maken.