Vernieuwing van ESTA als u een burger van Nederland bent

Als u vaak reizen naar de Verenigde Staten, misschien voor zaken of professionele redenen, is het belangrijk om uw ESTA bijgewerkt. U dit doen door het invullen en indienen van uw ESTA aanvraag voor verlenging. De ESTA vervalt na twee jaar. Als het verloopt, moet u deze bijwerken voordat u de Verenigde Staten in te voeren.

Er zijn nog andere redenen om uw ESTA vernieuwen bovendien is verlopen. U moet ook vernieuwen als u hebt gewijzigd uw naam, nationaliteit of geslacht, of als u een nieuw paspoort, omdat u voor het laatst toegepast. Als een van deze omstandigheden op u van toepassing, dan moet u uw ESTA vernieuwen door het bijwerken van uw toestemming profiel om de wijzigingen te weerspiegelen. Nadat u vernieuwen, uw voorafgaande toestemming overbodig, en je zal dan een nieuw nummer van de vergunning wordt afgegeven. U vindt het nieuwe nummer te gebruiken wanneer u een reis naar de Verenigde Staten.

De werkwijze voor het aanbrengen van een ESTA verlenging is hetzelfde als die om een eerste ESTA. Het vergt allemaal dezelfde documenten als een eerste toepassing. Daarom is het belangrijk om jezelf de tijd om ervoor te zorgen dat uw ESTA wordt bijgewerkt en dat het niet is verstreken voordat u de Verenigde Staten te bezoeken.

Wanneer moet u uw ESTA vernieuwen

Als een van de volgende situaties op u van toepassing, kunt u een aanvraag voor een ESTA vernieuwing:

  • Je verandert je wettelijke naam
  • Je verandert het land waarvan je een burger
  • Je verandert je geslacht
  • U ontvangt een nieuw paspoort
  • Uw antwoord op een van de ja / nee vragen over de ESTA-aanvraag zou nu anders zijn
  • Uw bestaande ESTA is verlopen (die automatisch gebeurt er na twee jaar)

 

ESTA Vernieuwing